Országos szakmai szervezetek
Prevenció
Prevenció kereső
Ellátás keresőSzakirodalom


Weboldalajánló
Jelentkezés az Adatbázisba
Könyvek
Film, videó
Az Adatbázis
designed by caffee @2011
Sziget Droginformációs Alapítvány
Akik most indulnak
Kaméleon Társulat - Szolnok

Társulatunk 2010. december 12-én alakult azoknak a szakembereknek az összefogásával, akik a felnövekvő nemzedék és családjaik lelki egészségéért tenni akarnak az improvizációs technika felhasználása által.

A színészek ebben az improvizációs műfajban a nézők által mesélt saját, személyes történeteket játsszák el. A mesélő történetét az un. játékmester foglalja össze, aki közvetítőként vesz részt a nézők, a színészek és a mesélő között. Mindez természetesen előzetes megbeszélés nélkül történik. A színpadon személyes történetek, életesemények, álmok, vágyak elevenednek meg, amelyek katartikus erővel hívják életre érzelmeinket. Olyan alkalmak ezek, amelyek családias, meghitt hangulatban telnek, előadásaink egyszeriek és megismételhetetlenek.
   
A közönség tapasztalatokat szerezhet, tanulságokat vonhat le és vihet tovább magával az élet bármely területére. Ezen túl a műfaj speciális élménymegjelenítése olyan szinten hathat a nézőkre, amilyen szinten maga az élmény hatott, s ez által a feldolgozás is könnyebbé válik. Ilyen formában a playback színházi műfaj terápiás hatású is lehet.
Érdemes mindenkinek a saját érzékszerveivel meggyőződni a playback improvizációs színház varázsáról.
Felkérésre fellépünk zártkörű eseményeken (céges rendezvényeken, tréningeken, kongresszusokon, konferenciákon, magánrendezvényeken/baráti-, családi-/, iskolákban, értekezleteken,  klubbokban…).

Csapatépítő tréningjeinken az egyén és a csoport egymásra találását könnyen érjük el az improvizációs technika felhasználása által. Velünk mindenki jól szórakozik és rengeteget tanul önmagáról, csoportban betöltött helyzetéről.

A színház elérhetősége:
www.miertne.com/kameleon
Pappné Szabó Anita
+36-20-932-9842
pszabani@gmail.com